Bent u op zoek naar informatie over het gebruik van visolie ter preventie of behandeling van aandoeningen of gewoon voor de algemene gezondheid? Hier op Visolie-Info vindt u deze informatie die geheel gebaseerd is op wetenschappelijke onderzoeken.

stichting

Stichting Het Gezonde Leven stelt zich ondermeer ten doel informatie te verstrekken over een orthomoleculaire wijze van voeden en leven.

De orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het gezond maken en houden van het menselijk lichaam door middel van een optimale aanvoer van voedingsstoffen. Voedingsstoffen verkregen uit volwaardige en duurzame voeding en waar nodig aangevuld met voedingssupplementen (zoals visolie).

De Stichting beheert diverse domeinnamen en ondermeer de volgende websites:

Orthomoleculaire geneeskunde:

www.visolie-info.nl
Informatie over visolie, omega-3 vetzuren en gezondheid.

www.astaxanthine-info.nl
Informatie over Astaxanthine en gezondheid

Stichting Het Gezonde Leven
G. Meirstraat 11
9728 TB Groningen
contact

Belangrijke informatie!

Visolie is een voedingssupplement. Het gebruik van visolie kan bijdragen aan een goede gezondheid, maar is niet bedoeld als medicijn. Wanneer u ziek bent of klachten van geestelijke of lichamelijke aard heeft, raadpleeg dan ook altijd een (orthomoleculaire) arts.

Wanneer u onder behandeling bent van een arts en/of voorgeschreven medicijnen gebruikt, overleg dan altijd met uw arts wanneer u visoliesupplementen wilt gaan gebruiken.

Visolie-Info geeft op deze website of in andere communicatievormen geen persoonlijke of algemene medische adviezen. De mensen achter Visolie-Info zijn géén medici!

De medische informatie op deze website komt uit medische en wetenschappelijke bronnen en is bedoeld om de geïnteresseerde bezoeker een beeld te geven van de kennis over en het onderzoek naar de relatie tussen visolie (omega-3 vetzuren) en gezondheid.

De medische informatie op deze website is voor zover mogelijk voorzien van een bronvermelding. Wij maken alleen gebruik van medische informatie uit toonaangevende medische en wetenschappelijke tijdschriften en nieuwsmedia en informatie van gespecialiseerde medische deskundigen.

De informatie op deze website is echter niet bedoeld of geschikt om medische diagnoses of behandelmethoden op te baseren. Wanneer u advies wilt over uw persoonlijke situatie naar aanleiding van de informatie op deze website consulteer dan altijd een medische professional.

Visolie alleen is nooit genoeg voor een goede gezondheid. Ook niet roken, regelmatig bewegen, matig gebruik van alcohol en andere stimulerende middelen, en een gevarieerde voeding in gematigde hoeveelheden met weinig zout en suikers en veel verse groenten en fruit zijn essentieel voor een gezond leven.